Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Van Basten Heeft Tactisch Advies Voor Bosz Het Is Geen Oplossing Maar Noodzaak

Van Basten heeft tactisch advies voor Bosz: 'Het is geen oplossing, maar noodzaak'

Persconferentie FC Utrecht

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord sprak Marco van Basten over de tactiek van FC Utrecht en Trainer Schreuder. Voormalig trainer Marco Van Basten van FC Utrecht was lovend over de tactiek van huidige trainer Schreuder. Van Basten vindt dat Schreuder de ploeg goed laat voetballen en dat het een plezier is om naar te kijken.

Tactiek FC Utrecht

Volgens Van Basten past de tactiek van FC Utrecht goed bij de spelersgroep. De ploeg speelt met veel energie en creƫert veel kansen. Van Basten vindt het knap hoe Schreuder de ploeg heeft laten spelen, vooral na het vertrek van een aantal belangrijke spelers. "FC Utrecht speelt nu met veel meer vertrouwen en plezier. Dat is te zien aan de resultaten. De ploeg staat nu op een mooie vijfde plek en maakt nog kans op Europees voetbal. Schreuder doet het uitstekend," aldus Van Basten.

Tactiek Feyenoord

Van Basten was ook te spreken over de tactiek van Feyenoord. Hij vindt dat Feyenoord een goed voetballende ploeg heeft, met veel kwaliteit. Van Basten denkt dat Feyenoord een goede kans maakt op de titel. "Feyenoord speelt met veel vertrouwen en heeft een aantal uitstekende spelers. Ik denk dat Feyenoord een goede kans maakt op de titel. Het wordt een spannende strijd met Ajax en PSV. Van Basten gaf aan dat hij het een goed idee vindt dat Feyenoord met een back-three speelt. Hij vindt dat het goed past bij de kwaliteiten van de spelers.


Comments